Vraag nu gratis offertes aan!

   
Type aanvraag*
Soort aanvraag*
Naam: *
Email adres: *
Titel:
Type aanvraag: *
Telefoonnummer: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Gelegenheid: *
Bij huur, aantal dagen:
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Indicatie geplande
datum opdracht: *
Gratis bespaartips:

Vergelijk licht en geluid offertes

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan!

Meer over licht en geluid


Licht en geluid is overigens niet alleen een onmisbaar element bij feesten en partijen, ook op het vlak van (product)presentaties en producties is dit een pluspunt. Onderstaand vind u een aantal productgebieden binnen licht en geluid waar u offertes voor kunt aanvragen:

Audiovisueel (AV)
Audiovisueel is alles dat met horen en zien te maken heeft. In materialen uitgedrukt gaat het om bijvoorbeeld microfoons, beamers, geluidssets, projectors, verlichting, et cetera. Vaklieden bedoelen met av-apparatuur in principe alle apparatuur dat op enige wijze ingezet wordt bij een evenement en dat audio als ook video op dat evenement mogelijk maakt.

Geluidsinstallaties
Ook wel vaak geluidssystemen genoemd, vanwege de inzetbaarheid en opbouw van geluid op evenementen. Geluid wordt namelijk niet geleverd uit een tweetal boxen, maar zal volledig afgestemd moeten worden op de locatie. Daarbij kan het dus voorkomen dat geluid in een bouwconstructie (achter artiest tijdens concert) en als losse elementen (voor midden achter in concertzaal) moeten worden geplaatst.

Lichtinstallaties
Met een lichtinstallatie is het de bedoeling dat u uw event visueel meer sfeer laat krijgen. Dit door het gebruik van special effects van de installatie (met of zonder koppeling aan het geluid). Daarnaast kunt u een standaard lichtinstallatie uitbreiden naar een heel systeem door bijvoorbeeld stroboscopen, blacklight en/of lichtmuren.

Video/beeld
Met video en beeld kan je twee kanten op. Zowel het registreren van een evenement met een camera valt hieronder, als ook het vertonen van videomateriaal op een groot scherm.

Besturingssystemen
Natuurlijk zal licht en geluid geproduceerd en aangestuurd moeten worden of zal het elkaar aan moeten sturen (licht beweegt op muziek). In dat geval moet u hier ook apparatuur voor aanschaffen. Te denken valt aan mixer, cd-/usb-spelers, versterkers, controllers, dimmers, et cetera. Dit is meestal het meest technische gedeelte binnen licht en geluid.

Kijk niet gek op als u het niet voor elkaar krijgt een geheel geluids- en/of lichtsysteem op elkaar aan te sluiten. Dat is geen probleem, bij huur is dit vaak inbegrepen, bij koop kunt u tegen extra kosten vaak een technicus huren om het geheel te installeren, of zelfs te sturen tijdens het evenement.